כיתה ט משוררות שירה

שירת הים מזווית אישית – יצירה בהשראת הנס!

לאחר לימוד מעמיק של שירת הים, תלמידות כיתה ט'1 יצאו למסע כתיבה ייחודי, שבו הביעו את תחושותיהן ופרשנותן האישית מנקודות מבט שונות של הדמויות שחוו את הנס. התוצאה – יצירות מרגשות שמחברות בין עבר להווה, בין לימוד לחוויה.

שתפו

לעוד כתבות

על אש גבוהה -התוועדות בנבחרת לכבוד ל"ג בעומר ומתן תורה

לכבוד ל"ג בעומר ומתן תורה, נערכה פעילות מיוחדת לבנות "הנבחרת" בחצר בית הספר. אחרי ארוחה חווייתית של בשרים על המנגל, התכנסו הבנות להתוועדות מרתקת עם הגברת חיה בר זוהר. ההתוועדות עסק בהיבט של ה"נצח שבנצח" בספירת העומר, והדגישה את הצורך לצאת מהמגבלות האישיות ולהתעלות, כהכנה האמיתית והמעשית למתן תורה.

למידה חווייתית ומגוונת בבית ספרנו

בבית הספר שלנו מקנים לתלמידות חווית למידה מעשירה ומגוונת, שבהן הן מפתחות כישורים חדשים ומעמיקות בתחומים שונים. כל כיתה מקבלת הזדמנות ללמוד בדרכים יצירתיות, תוך שימת דגש על פיתוח חשיבה עצמאית, שיתוף פעולה ולקיחת אחריות אישית על הלמידה.

כיתה ט1-ספרות- תערוכה מסכמת פרוייקט ׳לולק

תלמידות כיתה ט1 הציגו עבודה מעמיקה בספרות על ספרו של הרב ישראל לאו, "לולק", בה עמדו על דמותו המורכבת של לולק והאתגרים שבפניהם עמד. כחלק מהעבודה, כל תלמידה ניסחה מכתב אישי לדמות, תוך שהביעה את מחשבותיה ורגשותיה בעקבות הקריאה.

אור חנה

צור קשר

אתר זה הוקם ע״י חברת משו״ב